CMS aWebsheep
Prikbord

Bloemschikken op herhaling!

Vorig jaar met kerst heeft Gelli Kok bij de nifelclub een workshop bloemschikken verzorgd. De deelnemers waren daar heel enthousiast over. Nu ligt er een aanbod van Gelli om op vrijdagmiddag 23 maart aanstaande weer een workshop te verzorgen. Deze keer niet bij Lammy maar bij Gelli thuis. Maximaal 15 vrouwen kunnen meedoen.

Lammy zal op 15 maart op de ledenavond meer vertellen.

Natuurwandelingen vanaf 13 maart!

Vindt u het leuk om regelmatig met dorpsgenoten  een uurtje langs een groene route te wandelen?  Doe dan mee met Gezond Natuur Wandelen. De wekelijkse route kan variëren en gaat altijd door. De wandelingen zijn gratis en u hoeft zich niet van tevoren op te geven. Na afloop kunnen we met elkaar een kopje koffie/thee drinken.

U bent van harte welkom om mee te wandelen. Vanaf 13 maart wandelen we elke dinsdag. We starten om 9.30 uur met als startpunt Recreatiecentrum Dúndelle (Mjumster Wei 16).

 Er lopen altijd  2 vrijwilligers uit ons eigen dorp mee en het is voor iedereen, die de benen wil strekken en gezonde lucht wil op snuiven. Ook voor mensen die weinig wandelen of maar een kort eindje willen  kunnen aansluiten.    (Wilt u meer informatie: mail: info@bakkeveen.nl of tel: 06-21815416 )